lilo, na allegro są nawet za 64zł + przesyłka, z tym, że musiałbym na nią czekać, a potem i tak dodatkowo jechać do sklepu po termostat i płyn, więc wszystko zamówiłem w jednym sklepie.
Potrzebny VAG do skasowania błędu
Zwiń
X
-
Potrzebny VAG do skasowania błędu
Witam
Odpiąłem kostkę od fotela i świeci się kontrolka poduszek. Nie uśmiecha mi się bulenie w serwisach... Jeśli znalazłby się ktoś chętny z okolicy Świętochłowic/Chorzowa/Katowic mający odpowiedni kabelek i soft i bym podskoczył w zamiana za browarka lub ... (do negocjacji).
-
-
witam
dzięki za oferty. Źle zrobiłem że napisałem "za browarka". Zw na to że rozważam też kupno kabla
kabel vag com
to daję 20zł za skasowanie błędu.
ps proszę nie traktować posta jako chęć darmowego skasowania błędu ale jako próbę minimalizacji kosztów. po prostu trochę skopałem sprawę że przy wyjęciu fotela wyjąłem wtyczkę i nie wsadziłem jej przed włączeniem zapłonu...
Komentarz
-
-
Tylko pamiętać Panowie żeby nie uwalić sterownika AirBag. Nie wiem z którego roku masz Octavkę ale jeśli 2000/2001 to sprawdź czy nie masz sterownika od poduch o nr 6Q0 909 605 A. Były wówczas wypuszczane sterowniki które po przeskanowaniu zwykłym Vag-Com'em bardzo często były uwalane..BORA aka xbora
Spalanie 3.7l/100km na dystansie 185km Skoda Octavia Combi I 1.9TDI (ASV) 110kM (81kW)
||Octavia 1 Combi 1.9 TDI ASV (110KM)|| => ||Octavia 2 RS Combi 2.0 TDI BMN 170KM (@204KM)||
Komentarz
-
-
zpluta wielkie dzięki jednak nie wiem czy dotrzymam bo powinienem udać się już na przegląd a ta poducha mnie wstrzymuje...
octa jest z 2003r model 2004. Da się ten numer jakoś sprawdzić organoleptycznie czy dopiero po podpięciu?
[ Dodano: Pią 17 Cze, 11 22:01 ]
wielkie dzięki dla kolegi "kropeck" szybko i sprawnie błąd skasowany
Komentarz
-
Komentarz